Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, δυο 17χρονοι που δεν σταμάτησαν με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν σε σήμα αστυνομικών και ενεργούσαν επικίνδυνους ελιγμούς με υπερβολική ταχύτητα.
Ειδικότερα, δεν συμμορφώθηκαν σε σήμα στάσης των αστυνομικών για έλεγχο, ενεργώντας επικίνδυνους ελιγμούς και αναπτύσσοντας υπερβολική ταχύτητα με κίνδυνο να προκληθεί ατύχημα σε πεζούς και άλλους χρήστες της οδού, ενώ κατά τη σύλληψη τους αντιστάθηκαν σθεναρά.
Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του ενός 17χρονου προέκυψε ότι είχε διαφύγει από το Ίδρυμα Αγωγής Ανήλικων Αρένων Βόλου.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, βία κατά υπάλληλων και δικαστικών προσώπων, απείθεια και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
*Φωτογραφία αρχείου