Αγρίνιο: Κινητοποίηση για τη στήριξη της 4χρονης Ηλιάνας που διαγνώστηκε με λευχαιμία βρίσκεται σε εξέλιξη και μέσω του προφίλ του στο facebook ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Τριχωνίου «Η Αγία Παρασκευή» ζητά από όποιον θέλει και μπορεί να ενισχύσει την προσπάθεια.
Για την θεραπεία απαιτείται χρόνος και αρκετά χρήματα και γι’ αυτό έχει ξεκινήσει η εν λόγω κινητοποίηση με σκοπό τη συγκέντρωση του ποσού όσο το δυνατόν συντομότερα.
Αναλυτικά η ανάρτηση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:
«Η αγαπημένη μας ΗΛΙΑΝΑ, 4 ετών, διαγνώστηκε με λευχαιμία. Βρίσκεται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων ΕΛΠΙΔΑ. Χρειάζεται οικονομική στήριξη και η θεραπεία θα πάρει για τον πρώτο καιρό τουλάχιστον 6 μήνες.
Η ΗΛΙΑΝΑ είναι κόρη του Νεκτάριου Μόσχου και της Ευφροσύνης Παντούλα. Η ΗΛΙΑΝΑ είναι το πρώτο από τα τρία παιδιά της οικογένειας. Με την αγάπη σας, ας βοηθήσουμε ο καθένας όσο μπορεί από το υστέρημά του, αυτούς τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται αντιμέτωποι με μια πολύ μεγάλη δυσκολία.
-Λογαριασμός στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR4901107980000079862296468
-Τηλ : 6906023943 (του πατέρα)».