Νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια για την αποτρόπαιη δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία, όπου ο 37χρονος θείος της ομολόγησε ότι την σκότωσε, χτυπώντας τη στον λαιμό με κατσαβίδι.
Ειδικότερα, πριν μεταφερθεί σε ανακριτή και εισαγγελέα, ο 37χρονος, ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 11χρονη ανιψιά του και φέρεται να παραδέχθηκε ότι ζήτησε από το παιδί να συνευρεθούν ερωτικά.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι όταν αποπειράθηκε να συνευρεθεί μαζί της, εκείνη αρνήθηκε και του είπε ότι θα το πει στους γονείς της.
Τότε εκείνος πήρε ένα κατσαβίδι από το αυτοκίνητό του και της το κάρφωσε πολλές φορές στον λαιμό. Φέρεται επίσης να υποστήριξε ότι πέταξε το κατσαβίδι στον βάλτο.