Στη φυλακή οδηγείται ο 48χρονος Αγρινιώτης κατηγορούμενος ως συνεργός στην εν ψυχρώ δολοφονία του τοπογράφου τον Ιούλιο του 2024 στο Νέο Ψυχικό, για την οποία έχει ήδη προφυλακιστεί ο φερόμενος ως δράστης.
Mετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Ο ίδιος απολογούμενος αρνήθηκε την κατηγορία της συνέργειας στην ανθρωποκτονία.
O 48χρονος αρνήθηκε την κατηγορία της απλής συνέργειας στην ανθρωποκτονία και δηλώνει συντετριμμένος και σε σοκ από την εμπλοκή του στην υπόθεση. Για τον 44χρονο συγκατηγορούμενο του φέρεται να υποστηρίζει πως τον γνώριζε διότι στο παρελθόν ήταν κατηγορούμενοι στην ίδια ποινική υπόθεση.
Ο 48χρονος φέρεται να προμήθευσε με ένα σκούτερ και ένα λευκό αυτοκίνητο τον 44χρονο προφυλακισμένο κατηγορούμενο ως φυσικό αυτουργό στη δολοφονία. Επίσης, φέρεται να χρησιμοποίησε δύο πλαστά ΑΦΜ για να αγοράσει αυτά τα οχήματα.
Πρόκειται για άνδρα ο οποίος στο παρελθόν έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές αφού είχε εμπλακεί και καταδικαστεί σε κάθειρξη εννέα ετών για την υπόθεση απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου το 2017.
*Φωτογραφία αρχείου