Στην Ηλεία εντοπίστηκαν τελικά οι γονείς του βρέφους που το άφηναν για ώρες στο μπαλκόνι ενώ κοιμόντουσαν μέσα στο σπίτι με τα υπόλοιπα παιδιά τους, στη Θεσσαλονίκη.
Οι γονείς με καταγωγή από τη Βουλγαρία μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Βουπρασιάς στη Βάρδα του νομού Ηλείας και κατηγορούνται για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.
Αφού αρχικά αφέθησαν ελεύθεροι με προφορική εντολή, στη συνέχεια με εισαγγελική παραγγελία, η αστυνομία αναζήτησε το βρέφος για να πάει σε δομή. Τότε όμως ανακάλυψαν πως η οικογένεια έλειπε.
Τελικά βρέθηκαν στην Ηλεία, όπου ο πατέρας και η μητέρα του βρέφους, 36 και 35 ετών, αντίστοιχα, υπήκοοι Βουλγαρίας, οδηγήθηκαν στο τμήμα. Όπως είπε ο πατέρας, πήγαν στη Μανωλάδα για να δουλέψουν ως εργάτες γης.