Συναγερμός έχει σημάνει στην Ημαθία, καθώς μαθητής παρασύρθηκε από τρένο. Ο μαθητής ήθελε να περάσει απέναντι, που βρίσκεται το σχολείο του, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο τρένο – Οι πρώτες πληροφορίες
Ειδικότερα, το περιστατικό συνέβη στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας το πρωί της Πέμπτης 6 Μαρτίου όταν ένας μαθητής ΕΠΑΛ παρασύρθηκε από διερχόμενο τρένο στην προσπάθειά του να περάσει στην απέναντι πλευρά, όπου βρίσκεται το σχολείο του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη στις 8:10 το πρωί στην αποβάθρα του τοπικού σιδηροδρομικού σταθμού και πιθανόν κατά την εκκίνηση της αμαξοστοιχίας μετά από στάση.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον μαθητή τραυματισμένο στο νοσοκομείο της Βέροιας και το περιστατικό ερευνάται για να διευκρινιστούν οι ακριβείς συνθήκες τραυματισμού του.
Πάντως, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που επικαλείται η ΕΡΤ, στην περιοχή δεν υπάρχει μπάρα ούτε φανάρι, εδώ και χρόνια και το τρένο ερχόταν από Θεσσαλονίκη.