Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Νομού Αιτωλοακαρνανίας (ΣΕΑΔΟΣ), σε συνεργασία με συλλόγους και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αγρινίου, διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία το Σάββατο 17 Μαΐου από τις 9:30 μέχρι τις 14:00, στην Πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο.
Η Εθελοντική Αιμοδοσία γίνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, και είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Κυριάκου Παϊπουτλίδη.
Η ανακοίνωση του ΣΕΑΔΟΣ Αιτωλοακαρνανίας για την Εθελοντική Αιμοδοσία:
«ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ
ΔΩΡΗΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
O Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος Ν. Αιτωλ/νίας και ο Σύλλογος Ποντίων Ν Αιτωλ/νίας «Δημήτριος Ψαθάς», ο Σύλλογος Μικρασιατών Προσφύγων Αιτωλ/νίας, ο ΠΑΣ Ιωνικός 1980, η ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου και ο Σύλλογος Πραμαντιωτών Αγρινίου σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αγρινίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, διοργανώνουν Εθελοντική Αιμοδοσία το ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΜΑΙΟΥ 2025 από τις 9:30 μέχρι τις 14:00 στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
Η αιμοδοσία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Κυριάκου Παϊπουτλίδη».