Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο στο Νεοχώρι, όταν μια γιατρός ζήτησε από ασθενή να κάνει rapid test.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο σημειώθηκε όταν η γιατρός προέτρεψε μια γυναίκα ασθενή να κάνει rapid test, καθώς η ίδια θεώρησε ότι τα συμπτώματα που παρουσίαζε ήταν ύποπτα για κορωνοϊό. Στο άκουσμα του rapid test, η ασθενής και ο πατέρας της που την συνόδευε, εξέφρασαν με έντονο τρόπο τις αντιρρήσεις τους.
Ο Διοικητής του Κέντρου Υγείας Αιτωλικού κ. Ιωάννης Αναγνωστόπουλος, καταδίκασε το γεγονός με την εξής ανακοίνωση: «Καταδικάζουμε όλοι οι εργαζόμενοι του ΚΥ Αιτωλικού, την αδικαιολόγητη επίθεση που υπέστη σήμερα η Ιατρός του ΠΙ Νεοχωρίου, εκτελώντας τα καθήκοντά της. Να σημειώσουμε ότι οι Ιατροί παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο πανδημίας και τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες».
Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης καθώς έχει κατατεθεί μήνυση.
*φωτογραφία αρχείου