Χωρίς νερό έμεινε τις πρωινές ώρες, λίγο μετά τις 8:30, τμήμα της περιοχής του Πανεπιστημίου στο Αγρίνιο, σύμφωνα με όσα αναφέρει αναγνώστης που επικοινώνησε με το karvasaras.gr.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε, η υδροδότηση σε ένα τμήμα της ευρύτερης περιοχής του Πανεπιστημίου διεκόπη ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση της πρωί της Δευτέρας 21 Μαρτίου.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του karvasaras.gr, δεν επρόκειτο για κάποια προγραμματισμένη διακοπή νερού, αλλά πρόβλημα που προέκυψε μετά από βλάβη σε τοπικό αγωγό.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι συνεργείο της ΔΕΥΑ Αγρινίου ενήργησε άμεσα ώστε να καταστεί δυνατή η αποκατάσταση της βλάβης λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι και πλέον το νερό έχει επανέλθει και στο τμήμα της περιοχής που είχε επηρεαστεί.