Τέσσερις νέες συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι και το απόγευμα της Παρασκευής 28 Μαρτίου στο Αγρίνιο, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών και ειδικότερα, χασίς.
Συγκεκριμένα, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγρινίου, ένας άνδρας, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5,2 γραμμάρια κάνναβης.
Λίγο αργότερα, το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγρινίου, τρεις άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 16 γραμμάρια κάνναβης.
Σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
*Φωτογραφία αρχείου