Για δεύτερη ημέρα συνεχίζονται την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022 οι έρευνες από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών για τον εντοπισμό του 42χρονου Αιτωλοακαρνάνα που φέρεται το μεσημέρι της Πέμπτης να βούτηξε στο κενό από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.
Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του. Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop και της εφημερίδας «Πελοπόννησος», πρόκειται για 42χρονο από την Αιτωλοακαρνανία. Εκινείτο στο ρεύμα προς Αντίρριο και στο ύψος του πρώτου πυλώνα, ακινητοποίησε το αυτοκίνητο του. Έγινε αντιληπτός από όχημα της γέφυρας που εκτελούσε περιπολία στο αντίθετο ρεύμα με τον υπάλληλο να τον ενημερώνει πως δεν επιτρέπεται η στάθμευση και με εκείνον να του γνέφει καταφατικά. Όταν το περιπολικό προσέγγισε το σημείο εντόπισε μόνο το αυτοκίνητο.
Ο 42χρονος έχει καταγραφεί από τις κάμερες της Γέφυρας να περνά στο πεζοδρόμιο του καταστρώματος και να εξαφανίζεται. Ώρες αγωνίας για τους γονείς του, που χθες το απόγευμα βρέθηκαν στο σημείο των ερευνών.
Στην επιχείρηση του Λιμενικού συνδράμουν και ιδιωτικά σκάφη ενώ μέλη του Ερυθρού Σταυρού και εθελοντικών ομάδων, πραγματοποιούν έρευνες στη ξηρά.