Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, 47 είναι πλέον οι ασθενείς με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Αγρινίου που νοσηλεύονται στην κλινική covid και σε τμήμα της Παθολογικής Κλινικής που εντάχθηκε ουσιαστικά στον σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα για τη φιλοξενία επιπλέον κρουσμάτων της νόσου στην περιοχή.
Ανάμεσα σε αυτούς τους ασθενείς με κορωνοϊό βρίσκονται και δύο έγκυες, ενάμιση και έξι μηνών, οι οποίες κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για την καλύτερη αντιμετώπιση των περιπτώσεών τους.
Ειδικότερα, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων είναι ένα από τα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας που έχουν αντιμετωπίσει ξανά ανάλογα περιστατικά εν μέσω πανδημίας, με γυναίκες που έφεραν στον κόσμο νεογνά όντας θετικές στον κορωνοϊό.