Στην κεντρική πλατεία στη Λάρισα έχουν φτάσει με τα τρακτέρ τους οι αγρότες, καθώς φαίνεται πως κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις επιμένοντας στα αιτήματά τους.
Αγρότες και κτηνοτρόφοι βρίσκονται επί ποδός, παραμένοντας στα μπλόκα που έχουν στηθεί σε όλη τη χώρα.
Εκτός από την ισχυροποίηση των μπλόκων και το συμβολικό κλείσιμο κομβικών σημείων σε δρόμους, οι αγρότες προχωρούν σε διαμαρτυρίες, συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια με τα τρακτέρ τους σε πόλεις και χωριά.
Με κορναρίσματα κατέφθασαν δεκάδες τρακτέρ στην Λάρισα. Οι αγρότες παρέταξαν τα τρακτέρ τους στην κεντρική πλατεία, πολιορκώντας το κέντρο της πόλης.
Όλα δείχνουν πως οι αγρότες θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις, ενώ κρίσιμη είναι η επόμενη εβδομάδα, καθώς θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική σύσκεψη, όπου θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.