Μεγάλη ανησυχία έχουν προκαλέσει και στην Αιτωλοακαρνανία τα δημοσιεύματα περί θρομβώσεων από το εμβόλιο της AstraZeneca καθώς τις τελευταίες ημέρες αρκετοί πολίτες ακύρωσαν τους προγραμματισμένους εμβολιασμούς τους ή απλά δεν προσήλθαν στα εμβολιαστικά κέντρα όπου είχαν κλείσει τα ραντεβού τους.
Ανάλογη είναι και η εικόνα στο Κέντρο Υγείας Αιτωλικού καθώς, όπως ανέφερε ο Διοικητής Γιάννης Αναγνωστόπουλος μιλώντας στον «Αχελώος FM 98,4» και στον δημοσιογράφο Παντελή Κούτσικο, ο κόσμος έχει φοβηθεί παρά το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα στην περιοχή από το εμβόλιο της AstraZeneca.
Ο κ. Αναγνωστόπουλος ζήτησε ο κόσμος να ανταποκριθεί στο κάλεσμα των ιατρών και να εμβολιαστεί. Μέχρι σήμερα μάλιστα, σύμφωνα με όσα ανέφερε, έχουν προσέλθει και έχουν εμβολιαστεί 2.100 άτομα στο Κέντρο Υγείας Αιτωλικού και η πορεία του εμβολιασμού είναι πολύ καλή, ενώ τόνισε ότι δεν έχει υπάρχει κανένα παράπονο από τους πολίτες.
Επίσης, ο Διοικητής ευχαρίστησε όλο το προσωπικό για την άψογη λειτουργία που έχει έως σήμερα το Κέντρο Υγείας Αιτωλικού.