Ο Πάνος Σόμπολος παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στη μία», με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου.
Θυμήθηκε τα πρώτα του βήματα στον χώρο της δημοσιογραφίας, τα οποία ήταν κάπως λιτά όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι: «Πληρωμή γιοκ! Η πρώτη πληρωμή που θυμάμαι και μου έχει μείνει ήταν μια διατακτική επιταγή για να πάρω πουκάμισα και παντελόνια. Με κερνούσαν οι παλιοί συνάδελφοι καφέδες. Ουζάκι ζητούσα για τον μεζέ μου»!.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην ΕΡΤ όταν ρωτήθηκε για τις πιο δύσκολες υποθέσεις που χρειάστηκε να διαχειριστεί στην καριέρα του, ο ίδιος θέλησε να τονίσει: «Δυστυχώς κυνηγάμε την τηλεθέαση και ξεφεύγουμε από τη δημοσιογραφική δεοντολογία. Πολλά γεγονότα με πείραζαν, υπήρχαν θύματα μικρά παιδιά. Στον αέρα δεν λύγισα ποτέ, μα ποτέ. Υπάρχουν και οι θεατρινισμοί, κάνουμε ότι λυγίζουμε για να κάνουμε τηλεθέαση».