Σήμερα το πρωϊ παραδόθηκε στην Ασφάλεια Αγρινίου ο 29χρονος συνεργός του 49χρονου στην συμπλοκή Ρομά στα Αγιοβασιλιώτικα Αγρινίου.
Τα ξημερώματα του προηγούμενου Σαββάτου οι δύο άνδρες πυροβόλησαν με κυνηγετικά όπλα εναντίον έξι ατόμων και ενός παιδιού. Κινητοποιήθηκε η αστυνομία η οποία συνέλαβε τον 49χρονο χωρίς όμως να καταφέρει να συλλάβει και τον 29χρονο συνεργό του.
Σε έρευνα που ακολούθησε στις οικίες των δραστών , οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν (86) φυσίγγια κυνηγετικού, ενώ κατά την εξερεύνηση του τόπου του περιστατικού περισυνέλεξαν επτά κάλυκες κυνηγητικού όπλου, δύο συγκεντρωτήρες και πέντε φυσίγγια.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου
Συνελήφθη και ο δεύτερος δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας έξι ατόμων και ενός παιδιού στο Αγρίνιο
Σε βάρος του δράστη εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αγρινίου
21-10-2020 Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Αστυνομίας
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και ο δεύτερος δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας που είχε συμβεί ξημερώματα στις 18-9-2020 στο Αγρίνιο.
Η σύλληψη του δράστη, πραγματοποιήθηκε έπειτα από έκδοση εντάλματος σύλληψης του Ανακριτή Αγρινίου, για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.
Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης μαζί με ακόμα έναν συνεργό του ( τον δράστη που είχε συλληφθεί στις 18-10-2020 τα ξημερώματα), στα Αη Βασιλιώτικα Αγρινίου, φέροντας δύο κυνηγετικά όπλα, πυροβόλησαν εναντίον έξι ατόμων και ενός παιδιού ηλικίας (1,5) ετών, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των παθόντων, οι οποίοι μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.
Υπενθυμίζεται το από 18-10-2020: Συνελήφθη άνδρας στο Αγρίνιο για απόπειρα ανθρωποκτονίας έξι ατόμων και ενός παιδιού σχετικό δελτίο τύπου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ενώ παρέδωσε στους αστυνομικούς ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατασχέθηκε.
Διαβάστε περισσότερα: Συμπλοκή στα Αγιοβασιλιώτικα: Συνελήφθη άνδρας για απόπειρα ανθρωποκτονίας έξι ατόμων και ενός παιδιού