Υποψήφια με τον συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Αμφιλοχίας Σάκη Τορουνίδη θα είναι στις ερχόμενες εκλογές η Ειρήνη Φίλου, η οποία γνωστοποίησε παράλληλα ότι αποχωρεί από την προεδρία του κέντρου λόγου και τέχνης «Αμφιλοχίας Δίοδος».
Όπως αναφέρει σε δήλωσή της η κ. Φίλου, πήρε αυτή την απόφαση καθώς οι αρχές της δεν της επιτρέπουν, ούτε καν στο ελάχιστο, να χρησιμοποιήσει ως εφαλτήριο για την επόμενη προσωπική της επιλογή την δεύτερη οικογένειά της.
Επίσης, εκφράζει την πεποίθηση ότι το κέντρο λόγου και τέχνης «Αμφιλοχίας Δίοδος» θα συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία επάξια με τα εκλεκτά μέλη του Δ.Σ. που θα συνεχίσουν το έργο που μαζί άρχισαν και ότι η ίδια θα συνεχίσει να είναι αρωγός και συμπαραστάτης.
Αναλυτικά η δήλωση της:
ΔΗΛΩΣΗ ΦΙΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΥ του ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ “ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΔΙΟΔΟΣ”
Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, στις 8 Οκτωβρίου 2023, προτίθεμαι να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των συμπολιτών μου στον Δήμο Αμφιλοχίας, αποδεχόμενη την τιμητική πρόσκληση στο πρόσωπο μου του Υποψηφίου Δημάρχου κ. Σάκη Τορουνίδη, με τον συνδυασμό «Δήμος για όλους».
Με βαθιά αισθήματα ευθύνης αποχωρώ από την θέση της προέδρου του Κέντρου Λόγου Τέχνης και Επιστήμης «ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΔΙΟΔΟΣ» γιατί οι αρχές μου δεν μου επιτρέπουν, ούτε καν στο ελάχιστο, να χρησιμοποιήσω ως εφαλτήριο για την επόμενη προσωπική μου επιλογή την δεύτερη οικογένειά μου, την «ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΔΙΟΔΟΣ» που υπηρέτησα με αφοσίωση και αυταπάρνηση.
Η «ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΔΙΟΔΟΣ» που είχα την ύψιστη τιμή να είμαι πρόεδρος θα συνεχίσει την επιτυχημένη της πορεία επάξια με τα εκλεκτά μέλη του Δ.Σ. που θα συνεχίσουν το έργο που μαζί αρχίσαμε και σε αυτό θα με βρει αρωγό και συμπαραστάτη.
Με εκτίμηση
Η απερχόμενη πρόεδρος του Κέντρου Λόγου, Τέχνης και Επιστήμης
«ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΔΙΟΔΟΣ»
Ειρήνη Φίλου