Συνελήφθησαν χθες τα ξημερώματα στην Αμφιλοχία ένας άνδρας και μία γυναίκα οι οποίοι ως σύζυγοι αλληλομηνύθηκαν, καταγγέλοντας πρόκληση σωματικών βλαβών και εξύβριση.
Παράλληλά, στο Αγρίνιο σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του, για απειλή μέσω τηλεφώνου.
Επίσης στο Αγρίνιο σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η πρώην σύντροφός του, αναφέροντας ότι της προκάλεσε τρόμο και ανησυχία επειδή την παρακολουθεί.
Σε περιοχή του Μεσολογγίου, συνελήφθη χθες το μεσημέρι ένας 14χρονος τον οποίο κατήγγειλαν οι γονείς του, αναφέροντας ότι τους προκάλεσε σωματικές βλάβες, τους εξύβρισε και τους απείλησε.
Τέλος, στη Ναύπακτο συνελήφθη χθες το βράδυ ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε ο αδερφός του, για απειλή. Ο κατηγορούμενος παρέδωσε στους αστυνομικούς ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατασχέθηκε.
Για όλα τα παραπάνω περιστατικά σχηματίστηκαν δικογραφίες οι οποίες υποβλήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.
*Φωτογραφία αρχείου